Nieuwe sekspoppen

Deze week hebben we weer 4 nieuwe sekspoppen toegevoegd aan ons assortiment. We hebben gekozen voor twee modellen van 155 cm en twee van 158 cm.

Beide modellen onderscheiden zich van veel andere poppen door hun realisme. We hebben gekozen voor een iets ‘voller’ figuur en door het hoogwaardige TPE, voelt de huid uiterst realistisch aan.

Met name de 155 cm modellen hebben niet het typische sekspop lichaam, maar een mooi vrouwelijk lichaam met realistische vormen. De borsten hebben een realistische cup en ook de bovenbenen hebben meer het formaat van een echte Nederlandse vrouw.

Voor de liefhebbers van grote borsten hebben we de 158 cm modellen. Maria en Lucia hebben een mooi slank lichaam, met mooie ronde borsten en een volle kont.

Op de productpagina’s van deze modellen hebben we ook filmpjes geplaatst, zodat je ze van top tot teen kunt bekijken. Alle modellen zijn per direct uit voorraad te leveren. Zoals je van ons gewend bent, leveren we jouw nieuwe droomvrouw binnen een week. Wees er wel snel bij, want we hebben een beperkte voorraad.