Veelgestelde vragen

Productinfo

Van welk materiaal worden sekspoppen gemaakt?

Lichaam

Levensechte sekspoppen worden meestal gemaakt van TPE of Siliconen. Onze modellen zijn allemaal gemaakt van de nieuwste generatie TPE (thermoplastisch elastomer).

We hebben ervoor gekozen om alle modellen hiervan te maken in verband met een aantal producteigenschappen:

  • TPE is een beetje elastisch en het heeft een textuur die de menselijke huid benadert.
  • TPE is duurzamer dan bijvoorbeeld siliconen en het blijft langer mooi.
  • TPE neemt makkelijker je lichaamswarmte aan dan bij siliconen.

Skelet

Het skelet van al onze sekspoppen is gemaakt van roestvast staal (RVS). Dankzij dit materiaal is het skelet een van de sterksten in zijn soort.

Wat voor type skelet zit er in een sekspop?

Al onze sekspoppen zijn voorzien van een RVS skelet dat de menselijke bewegingen zo goed mogelijk kan nabootsen. Hieronder zie je een voorbeeld van een skelet.

Zijn sekspoppen vrij van weekmakers?

Voor het bewerken van de eigenschappen van TPE gebruiken veel fabrikanten weekmakers, waaronder ftalaten. Deze ftalaten kunnen schadelijke effecten op de gezondheid hebben.

De modellen van DutchDoll bevatten geen schadelijke weekmakers.

Kan ik mijn doll personaliseren?

Wij hebben ervoor gekozen om een beperkt aanbod aan modellen uit voorraad te verkopen. Hierdoor kunnen we de prijs relatief laag houden en heb je jouw model snel in huis.

Als je smaak hier niet tussen ziet, bieden wij tevens de optie tot personalisatie en configuratie aan. Je kunt onder andere hoofd, haar, lichaamskleur, voet- en vagina type en oogkleur aanpassen. Het kan zijn dat jouw droomvrouw daardoor wel een iets langere levertijd heeft.

Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

In welke posities kan ik mijn lovedoll zetten?

Onze poppen hebben een inwendig metalen skelet, wat sterk lijkt op het menselijke skelet. Hierdoor is het mogelijk om je doll in allerlei standjes te positioneren. Volledige uitleg volgt

Wat is het verschil tussen TPE en Siliconen TPE?

De term Siliconen TPE wordt vaak gebruikt bij sekspoppen. Deze term is echter onjuist. Een pop is gemaakt van siliconen of van TPE. Een combinatie van deze materialen is door de verschillende producteigenschappen nooit mogelijk.

Wat is het verschil tussen een vaste en een uitneembare vagina?

Sekspoppen zijn leverbaar met een vaste en een uitneembare vagina. Vanaf de buitenkant zijn beide vagina's identiek. Het verschil zit aan de binnenkant.

Bij een uitneembare vagina zit er een sleeve in de vagina die je eruit kunt halen om schoon te maken. Tegenwoordig zit die sleeve zo stevig vast in de doll dat je geen verschil meer voelt tussen een vaste en uitneembare vagina. Het voordeel van een uitneembare vagina is dat je deze makkelijk schoon kunt maken.

Een uitneembare vagina ziet er als volgt uit:

Uitneembare vagina

 

Hoe lang kan ik het verwarmingselement gebruiken?

Bij de modellen van DutchDoll is het mogelijk om een verwarmingselement te gebruiken. Deze wordt bij sommige modellen zelfs gratis meegeleverd! Als je graag een voorverwarmde doll wil hebben dan adviseren we om deze ongeveer 15 minuten voor gebruik op te warmen. Langer dan 20 minuten is af te raden omdat het materiaal dan te warm kan worden.