Algemeen

 1. Nieuwe sekspoppen

  Deze week hebben we weer 4 nieuwe modellen toegevoegd aan ons assortiment. We hebben gekozen voor twee modellen van 155 cm en twee van 158 cm.

  Lees meer »
 2. Seksrobot - partner van de toekomst?

  Robots en kunstmatige intelligentie zijn steeds gebruikelijker. We krijgen steeds vaker de vraag wanneer de eerste seksrobot op de markt komt. In dit artikel leggen wij uit wat voor ontwikkelingen er momenteel zijn, wat de beperkingen zijn en wanneer wij de eerste seksrobots op de markt zullen brengen.

  Lees meer »
 3. Privacy en anonieme verzending

  We krijgen vaak de vraag hoe een pop verzonden wordt en wat wordt verstaan onder discrete verzending. In dit artikel leggen we exact uit welke verzendmethodes we hanteren en hoe we je privacy garanderen.

  Lees meer »
 4. Kies ik voor een goedkope of een dure sekspop?

  De aanschaf van een eerste sekspop is voor de meeste mensen een grote uitgave. De meeste aankopen worden via internet gedaan, wat het moeilijk maakt om een goede keuze te maken. Op de foto’s zien poppen er vaak erg gelikt en vergelijkbaar uit, maar de prijzen variëren tussen de € 500 en € 10.000. In dit artikel probeer ik uit te leggen waarom er zulke grote verschillen zijn en waar je op moet letten bij je aankoop.

  Lees meer »