Maandelijkse Archieven: Januari 2019

 1. Interview met sexpop eigenaar Ron

  Een aantal weken terug hebben we sekspop Roxy afgeleverd bij Ron. Ron nodigde ons uit voor een kopje koffie en een echte Limburgse vlaai en we raakten aan de praat over zijn lifestyle. In dit interview vertelt hij hoe zijn relatie met deze poppen eruit ziet en hoe hij de toekomst voor zich ziet.

  Lees meer »
 2. Binnenkort leverbaar

  De ontwikkelingen op het gebied van sekspoppen zijn enorm snel gegaan de afgelopen jaren. Ook dit jaar verwachten we dat er weer een aantal ontzettend mooie poppen op de markt komen.

  Een aantal daarvan worden op dit moment ontwikkeld door DutchDoll. Zo komen er in de maand januari twee nieuwe poppen van 157 cm op de markt en natuurlijk sekspop Elise.

  Al bijna een jaar zijn we bezig met de ontwikkeling van levensechte kopie van Elise (Siswet19). We hebben gezamenlijk met haar, al haar lichaamsmaten nagebootst. Ook hebben we een extra goede kwaliteit TPE toegepast waardoor ze extreem echt aanvoelt.

  Lees meer »
 3. Kies ik voor een goedkope of een dure sekspop?

  De aanschaf van een eerste sekspop is voor de meeste mensen een grote uitgave. De meeste aankopen worden via internet gedaan, wat het moeilijk maakt om een goede keuze te maken. Op de foto’s zien poppen er vaak erg gelikt en vergelijkbaar uit, maar de prijzen variëren tussen de € 500 en € 10.000. In dit artikel probeer ik uit te leggen waarom er zulke grote verschillen zijn en waar je op moet letten bij je aankoop.

  Lees meer »

Beoordeeld met 10.0 / 10 - Gebaseerd op 2 Beoordelingen