Accessoires

In deze categorie vind je accessoires die bij onze sekspoppen passen. Je vind hier onder andere shemale-inserts, outfits en pruiken.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Beoordeeld met 10.0 / 10 - Gebaseerd op 2 Beoordelingen

Wat voor accessoires zijn geschikt voor mijn doll?

De sekspoppen van DutchDoll zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit TPE. Dat betekent echter niet dat het materiaal geschikt is voor alle types accessoires. Lees hier waar je om moet denken:

Glijmiddel

Als je seks hebt met je lovedoll, is het belangrijk om altijd glijmiddel te gebruiken. Een lovedoll wordt niet, zoals een echte vrouw, uit zichzelf vochtig. Wij raden je aan om altijd glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Glijmiddel op waterbasis is veilig om te gebruiken in combinatie met het TPE. Alle glijmiddelen die wij aanbieden zijn getest op onze dolls en zijn dus veilig in gebruik.

Toycleaner

Als je seks hebt gehad met je lovedoll, is het belangrijk om de intieme delen van je doll direct te reinigen. Dit is belangrijk om bacterie- en schimmelgroei te voorkomen. Een lovedoll met een uitneembare vagina is eenvoudig schoon te maken door de vaginale tunnel uit je doll te halen, en deze te wassen in een sopje van lauwwarm water met een milde antibacteriĆ«le zeep. Een vaste of ingebouwde vagina kan gereinigd worden door deze schoon te spoelen met een vaginale douche en een toycleaner 

Kleding

De meeste klanten kiezen ervoor om hun pop zo af en toe een andere outfit aan te trekken. Goedkope outfits laten soms vlekken achter op het TPE. Dat komt vooral voor bij donkere kleding, maar zo af en toe geven de chemicaliĆ«n in lichte kleding ook af. 

Voor outfits is het daarom enorm belangrijk dat die getest zijn op het juist type TPE. Daarnaast is het van belang dat de outfit 2-3x gewassen wordt voor gebruikt. Alle outfits die wij aanbieden zijn enkele weken op een DutchDoll getest en zijn dus veilig te gebruiken.